top of page

Guidad Healing meditation.
Allmän clearing med egen intention

Den här healingen är verksam oavsett när och hur många gånger du gör det. Ju oftare desto bättre och healingen går alltid dit där du behöver den som mest vid varje tillfälle som du lyssnar. Om du dessutom lägger till en intention önskan som jag strax kommer att berätta mer om så kan du skräddarsy healingen utfirån just ditt specifika behov vid varje tillfälle.

 

Utöver en allmän healing utifrån ditt högsta bästa och det du ber om hjälp om så kommer du även att få följande:

 

En Uppgradering, rening och transformation av hela ditt energisystem

Borttagande av negativa blockeringar, energier, tankar och känslor som begränsar dig och som du är redo att släppa taget om.

Rening, läkning och helande av alla dina chakran

Speciell läkning och healing av ditt inre barn och vad ditt inre barn behöver som allra mest vid varje healingtillfälle

Rening och helande av din aura och dina olika energikroppar

Din kontakt med ditt högre jag och din kontakt med det gudomliga byggs upp, lagas och förstärks

Helande och läkning av dina inre organ och celler

Vi bygger upp ett skydd runt dina organ och celler

Ny grounding cord

Skydd läggs runt din aura och dina enerigkroppar

Bada i ljus

 

Den här meditationen/ Healingen är en fantastik hjälp för att snabbt må bättre och rensa bort negativa energier, känslor och tankar. Den här meditationen är ett utmärkt komplement till de övriga meditationerna och det arbetet du gör med dig själv.

Du kommer förhoppningsvis kännare dig lättare, renare och klarare.

 

Vad som är unikt med den här healingmeditationen är att du också själv kan be om hjälp med någonting som du upplever utmanande.

Innan du börjar meditationen ta gärna en stund och fundera igenom om det är någonting speciellt som du önskar hjälp med.

( att be är viktigt då de annars inte lägger sig i din fria vilja) om du inte har en specifik  önskan/ intention blir healingen mer allmän utifrån ditt högsta bästa. Du väljer själv om du vill sätta en ny intention nästa gång du lyssnar eller om du väljer att behålla samma.

Försök att begränsa din önskan till en sak

Du kan be om precis vad du vill så länge din önskan och intention kommer från ditt hjärta och inte från egot. Men försök att begränsa din intention/önskan till en sak. Ha gärna en skrivbok tillhands och skriv ner dina intentioner så är det alltid roligt att kunna gå tillbaka och se din utveckling och förändring och hur mycket hjälp du verkligen kommer att få. Ibland har vi en tendens att glömma bort saker vi har bett om och problem och utmaningar som vi har haft.

Du kan även be om healing och hjälp för nära och kära att de ska få ta emot vad som är för deras högsta bästa. Allt vi ber om för någon annan som är från vårt hjärta och för deras högsta bästa når alltid fram. Ett fint sätt att sprida ditt ljus och din kärlek på

 

Innan själva healingen börjar skapar jag ett skyddande tempel av 100 procentigt rent ljus och kärlek så att endast ljusarbetare av det 100 procentiga rena ljuset kan komma igenom.

 

Förklara att de kommer få healing från uppstigna mästare som jag kallar in, olika för att de har olika kvaliteter.

Jag samarbetar med många högt uppstigna mästare så som tex ärkeänglar, utomjordiska högt stående varelser så som plejaderna och the arcturians., the council of light, the great grandmothers, every lightbeing of 100 ligth that would like to join.

 

Jag samarbetar också med de högt uppstigna mästarna som är verksamma på casa de dom inacio i Brasilien dit jag ofta reser och har en speciell kontakt med. Jag är godkänd av dem att få kanalisera deras vägledning och healing och har genom åren hållit många healing meditationer både i grupp och på distans. Healingen är lika kraftfull och verksam oavsett.

 

Även om jag samarbetar med mästare som tex jesus och moder Maria har denna healing ingenting med någon speciell religionstillhörighet att göra, utan vem som helst är välkommen att delta och får exakt samma hjälp oavsett. Det är deras energier jag kallar på och olika mästare och utomjordiska varelser har olika healingförmågor och kvaliteter.

 

Healingen är på engelska min kanalisering sker alltid på engelska men du behöver inte förstå allt för att ändå kunna ta emot healingen fullt ut.

 

Den här healingen är en clearing av hela ditt energisystem den kommer att plocka bort mörka energier, implants, negativa tankeformationer och känslor som påverkar dig, speciellt just nu. Men det är som sagt alltid bra och mer verksamt pga din fria vilja om du uttryckligen ber om hjälp med det som är mest angeläget just nu för dig att bli fri ifrån.

Ibland kan det vara så att healingprocessen pågår en tid efter själva healingen. Under den perioden kan ibland det du har bett om hjälp med intensifieras innan det lämnar ditt energisystem. Det kan vara känslor tankar som kommer upp igen som du trodde att du var klar med och ibland kan du inledningsvid efter healigen komma att må sämre innan du mår bättre. Det är blockeringar av känslominnen som börjar att lösas upp och ibland behöver de kännas igenom innan de kan lämna ditt energisystem. Ibland är det också så att du behöver ännu en gång gå igenom känslan situationen för att få någon värdefull insikt, förståelse och lärdom om dig själv för att sedan kunna gå vidare. Annars tenderar ibland känslan, tanken, situationer som du har bett om hjälp med att komma tillbaka till oss längre fram. Och vi får bara en tillfällig lättnad. Det kan också vara så att dina drömmar intensifieras under en period. Då drömmar många gånger är vårt sätt att läka och hela oss själva.

Hur du kommer att må efter är olika från gång till gång och självklart också beroende på vad du har bett om hjälp med och var du befinner dig i ditt liv i övrigt. Sätter du ingen intention under meditationen utan bara låter den gå dit det behövs som mest blir oftast känslan och tillståndet efter lättare. Men som sagt det är omöjligt att säga och varierar från en gång till en annan

 

Men bli inte orolig om det skulle vara så att du börjar må lite sämre inledningsvis. Allt är gott och det betyder bara att den negativa lågvibrerande känslan, tanken etc håller på att lämna ditt system. Bara andas och var i det som uppstår. Skulle det blir väldigt jobbigt kan du alltid göra meditation 1 läk och transformera dina känslor under modul 1.

 

Healingen sker på distans och i en dimension utan linjär tid. Ditt healingteam som är designat just för dig vet redan nu exakt när du kommer att genomföra healingen.

 

Förbered dig genom att antingen lägga dig ner eller sätta dig bekvämt med ryggen rak så att energierkan kan flöda fritt. Se till att du inte korsar armar och ben under själva healingen och försök att hålla ögonen slutna under hela meditationen. Bara slappnar av och ta emot.

 

Under själva healingen kan du uppleva allt ifrån absolut ingenting till olika starka känslor och  sensationer i kroppen. Ibland kan det kännas Som kolsyra som går genom kroppen, en känsla av att någon rör vid dig. Kittlingar på kronchakrat, värme, kyla, smärta, vind, du kan plötsligt börja frysa eller bli väldigt varm och börja svettas. Du kan bli trött och somna vilket inte gör någonting alls, healingen verkar även om du sover. eller så kanske du känner dig ovanligt rastlös och har svårt att liiga still som att det kryper i hela kroppen Ibland kan det börja göra ont någonstans i kroppen i ryggen ett ben etc. hjärtat kan börja slå snabbare. 

Sensationerna och upplevelserna skiftar från gång till gång men många upplever ingenting alls. Kanske bara känner sig mer avslappnade.

 

Om du har möjlighet är det alltid bra efter healingen att ge dig själv lite tid att vila och integrera healingen. Inte sällan kan man bli väldigt trött och känna att du behöver sova. Den här meditationen är därför extra bra att göra på kvällen när du går och lägger dig.

 

Men även om det skulle vara så att du inte har känt eller upplevt någonting så kan du vara helt säker på att healingen har verkat.

 

Ibland händer det att ditt healingteam fortsätter arbeta på dig på natten. Ibland kan healingen fortgå i flera dagar upp till flera veckor beroende på  

 

Viktigt är alltid att lyssna på din kropps behov av vila, rörelse, mat och vatten kärlek och omvårdnad. Ju bättre du blir på att tillgodose dina egna behov desto mindre beroende blir du av att få det ifrån din omgivning och desto mer har du att ge.

att lyssna på din kropp, sova ordentligt, dricka mycket vatten hälsosam mat.

Tillbaka

3:1 själen Guidad Healing meditation. Allmän clearing med egen intention: TeamMember
bottom of page